We bieden nu een lijn van producten ontworpen om betrouwbaar te zijn en om een betrouwbare ervaring voor patiënten te leveren. Wij bieden deze lijn om patiënten, clinici en apothekers die proberen om de juiste behandeling voor een patiënt te krijgen te helpen.

We begrijpen de behoefte aan kwaliteitszorg tegen een goede prijs, we zijn toegewijd om aan deze behoeften te voldoen. Wij bieden de volgende producten: De Dex-Cafe lijn van slaaphulpmiddelen zijn beschikbaar in zowel mondelinge als injecteerbare formuleringen. De orale en injecteerbare producten hebben een standaard, gepatenteerde formule van drie inactieve ingrediënten en één actief ingrediënt, die elk is ontworpen om een consistent slaapinducerend effect te leveren op een veilige, dosisafhankelijke manier. Elke formulering van Dex-Cafe slaap steun is gemaakt van farmaceutische kwaliteit ingrediënten (niet-gesuulfde en niet-propylated) die worden vervaardigd door een van onze partners (Celgene, Inc, San Jose, CA). De Dex-Cafe lijn bevat: Wij hebben veel ervaring met deze lijn en horen graag uw gedachten en ervaringen met onze producten. Wij zullen niet aarzelen om te reageren op uw vragen of zorgen.

De onderstaande producten zijn al onze favorieten, en een aantal van de beste die we hebben gezien voor een lange tijd.

Er is een speciaal soort persoon voor nodig om te slapen door een verkoudheid en een griep, dus het is echt een zeldzame omstandigheid. Voor de rest van ons, dit zijn enkele van de beste slaappillen voor degenen onder ons die graag gaan slapen gevoel een beetje beter. De meeste van deze zijn gemaakt door bedrijven als Cephalon, Pfizer, en Sanofi, met een paar anderen van bedrijven die meestal niet veel aandacht krijgen. Truvada - De ochtend nadat ik naar de winkel die dag om mijn eerste recept te krijgen van mijn arts. De pillen zijn gemakkelijk te nemen, dus het maakt me het gevoel veel meer energie dan normaal. Zyban - Ik begon met het nemen van deze pil een paar jaar geleden en ik kan nog steeds niet geloven dat het daadwerkelijk effectief. Ik ben in mijn jaren '20 en ik was bang dat als ik een pil zou ik slaperig en ziek zou worden en moeten opstaan en iets anders doen voor de dag.

Te vaak mensen hebben genomen te veel slaappillen of nam ze in een te korte tijd of nam ze bij de verkeerde dosering. Wij geloven dat al deze zijn gebeurd tot op zekere hoogte aan iemand het lezen van de blog.

Dus vandaag, ter ere van slaappillen wordt een echte, levensvatbare alternatief voor slaappillen, hebben we samen een herziening van een product dat een groot deel van de positieve beoordelingen heeft: Tylenol Pillen door Dex (UK). Deze beoordeling is niet licht ig. Als u minstens één keer slaappillen hebt ingenomen, raden wij u ten zeerste aan om de hele recensie te lezen. Het is zeer grondig, informatief en bevat informatie die je niet vaak vindt in de recensies van generieke merk slaappillen. De meerderheid van de tijd zul je niet in staat zijn om een slaapmedicijn te identificeren met een naam als Tylenol. Hier is een kleine achtergrond over de Tylenol merk (Tylenol Pillen) voordat we aan de slag: Tylenol werd opgericht in de vroege jaren 1900 in de Verenigde Staten als een generieke versie van de "Baldwin" merk van slaappillen.

Op het eerste gezicht, u aannemen dat elke slaappil die u uit te proberen moet worden getest door een gerenommeerd lab. Niet zo, en dit bericht is alles over het goede, het slechte, en het lelijke van hoe ze zijn getest en gelabeld. Voor degenen onder u die willen krijgen aan de nitty-gritty van het testproces, hier is het overzicht:

De ingrediënten van een slaappil worden vaak vermeld als "actieve ingrediënten." Actieve ingrediënten zijn de actieve ingrediënten die deel uitmaken van een geneesmiddel, vaak met een chemische formule vergelijkbaar met die deel uitmaken van een antihistamine, of een vorm van allergie geneeskunde. U herinnert zich misschien de antihistamine aspirine, die een actief ingrediënt genaamd een histamine H2 receptor blocker heeft. Wanneer u voedsel eet dat histamine bevat, komt de histamine vrij in het lichaam. Voor de meeste antihistaminica en allergie geneesmiddelen, de werkzame stof is meestal ofwel een acetylated vorm van een geneesmiddel of een gemethyleerde vorm.